Van egy szuper projektötleted?

ÁLLÍTSUK EGYÜTT PÁLYÁRA

Kik vagyunk mi?

A WebOrbit 2021 januárjában alakult Szegeden. A fő területeink az egyedi szoftverfejlesztés és az online szolgáltatások üzemeltetése.

Fogadalmi templom, Szeged, Magyarország
A városunkban található az ország egyik legjobb egyeteme, a Szegedi Tudományegyetem, ami nemzetközi viszonlyatban is magas elismerésekkel bír. Ennek köszönhetően olyan tehetséges fiatalokkal tudunk együtt dolgozni, akik szívesen maradnak ebben a városban a diplomájuk megszerzése után.

Miért szeretjük Szegedet ❤️

  • Itt van a legtöbb napsütés az egész országban
  • Nagyszerű egyetem kiemelkedő informatika képzéssel
  • Lenyűgöző tájak a Tisza mellett
  • Inspiráló légkör

Egy tapasztalt csapat, újratöltve

A csapatunk nagy része már 5-7 éve dolgozik együtt, és számos sikeres projektet hagytunk már magunk mögött. 10 évnyi munka után döntenünk kellett, hogy vagy megújítjuk a csapatunkat és megpróbálunk valami nagyot alkotni, vagy maradunk az eddigi kényelmesebb, de kevesebb fejlődést ígérő úton...

Így 2021 januárjában tettünk egy nagy lépést és megalakítottunk egy teljesen új céget, a WebOrbitot, hogy a csapatunk ipari környezetben is megmutathassa tudását, és segítsünk megrendelőink projektjeit sikerre vinni.

Iroda Szegeden
a belvárosban
15 csapattag
készen a projektekre
Modern technológiák
felhő alapokon
17+ sikeres projekt
számos partnerrel

Mik az elveink

Szeretettel készül
Minden projektünknek van helye a szívünkben, ne aggódj, mi is úgy tudunk lelkesedni a projektedért, mint te.
Precíz megvalósítás
Szeretjük a mestermunkákat, és mindig törekszünk rá, hogy elérjük azt. A legapróbb részletekre is kiemelt figyelmet fordítunk.
Élvonalbeli technológiák
Szenvedélyesen szeretjük az új terchnológiákat és folyamatosan tartjuk a lépést ebben az állandóan váltózó iparágban.
A biztonság az első
A biztonság a legfontosabb szempont. Ez a mantránk a teljes szoftverfejlesztési és üzemeltetési folyamat során.
Könnyed kommunikáció
Szeretjük, ha simán mennek a dolgok. Éppen ezért mindig különös figyelmet fordítunk a megrendelők igényeire és visszajelzéseire.
Tegyük jobb hellyé a világot
Igazi csoda, amikor olyan projekten dolgozhatunk, aminek látjuk a társadalmi hasznosságát. Ezek a kalandok viszik előre a világot és inspirálnak minket.

Kompetenciák, amikben jók vagyunk

Az alábbi területeken több évnyi tapasztalatunk van számos megvalósított projekttel.

Ruby
Ruby
A Ruby népszerűvé válásával egy időben kezdtünk el mi is foglalkozni a programozási nyelvvel, illetve a legnépszerűbb keretrendszerével, a Ruby On Rails-szel. Később csapatunk egyik fő kompetenciájává nőtte ki magát a technolgógia. Számos alkalmazást készítettünk a segítéségvel, köztük központi adminisztrációs alkalmazást, közösségi és okatatási szoftvert és ügyfélhűség-platformot is.
PHP
PHP
Cégünknek több évnyi tapasztalata van PHP fejlesztés terén, a legnagyobb alkalmazásink alapulnak a nyelven és a Symfony, illetve Laravel keretrendszereken, illetve a hozzájuk kapcsolódó technológiákon. Szerepel a portfóliónkban pénzügyi nyilvántartó és pályázati elszámoló szoftver, illetve egyedi fejlesztésű e-learning rendszer és más zárt felhasználású ügyviteli szoftverek is.
JavaScript
JavaScript
A JavaScript segítségével megvan az az előnyünk, hogy végtelen mennyiségű építőkockából építhetünk, melyeket a közösség hozott létre. Ezekkel a csomagokkal hoztunk létre egy másik nagy rendszerünket, melyet a felhőben üzemeltetünk már több éve. A rendszer valós idejű kommunikációval és mobilra optimalizált klienssel rendelkezik, mindezt WebSocket és konténer technológiára építve.
Frontend
Frontend fejlesztés
Szerintünk rendkívül fontos, hogy az elkészült szoftver ne csak jól működjön, hanem felhasználói élményben is tökéletes legyen. A felületnek részletesnek és precíznek kell lennie, de elég intuitívnak is, hogy a felhasználók szeressék használni azt. Az általunk használt legfrissebb technológiák és keretrendszerek (Angular, React, Vue.js) segítenek megvalósítani a modern webes alkalmazásokkal szemben támasztott elvárásokat.

Menedzsment csapatunk

Ha bármi kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk.

VÖRÖSMARTY BENCE
Ügyvezető
Alapító
TAKÁCS GÁBOR ÁRON
Menedzsment tag
Alapító
TEMESVÁRI ALEKSZANDR
Menedzsment tag
Alapító

Projektjeink

Ezek a legizgalmasabb projektjeink, melyekre büszkék vagyunk.

Kapcsolat

Ha saját projekten gondolkozol, mindenképp írj egy e-mailt nekünk, vagy ugorj be hozzánk egy kávéra és megbeszéljük a részleteket.

WebOrbit Iroda


Magyarország, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 24.
WebOrbit Informatikai Kft.
Szeged, Magyarország
A missziónk, hogy minden ügyfelünknek a megfelelő eszközöket adhassuk a kezébe a projekje sikeréhez.