WebOrbit – Így dolgozunk mi

4/13/2022
Csapat

Szeretnél egy fiatalos csapatban dolgozni kihívásokkal teli munkakörben? Szívesen tanulsz új dolgokat és fektetsz energiát önképzésbe? Ha a válasz igen, nálunk a helyed. Fontosnak tartjuk, hogy leendő munkatársainknak pontos képe legyen a WebOrbit mindennapjairól, ezért megkérdeztük néhány kollégánkat, miért szeretnek nálunk dolgozni. Íme a válaszok!

Benkó Ferenc
Szoftverfejlesztő
Nagyjából fél éve kezdtem el a WebOrbitnál dolgozni. Amikor a szakmai gyakorlatomhoz kerestem helyet, írtam sok cégnek, de alig válaszoltak, vagy csak nagyon megkésve. A WebOrbitnál gyorsan reagáltak és az ügyintézés is gördülékeny volt, ami számomra akkor nagy előnyt jelentett. Azóta is nagyon szeretek itt dolgozni, mert felszabadult a légkör, jól kijövünk a munkatársakkal és igazán jó a hangulat. Nem csak a munka kapcsán, egyébként is szoktunk beszélgetni, időt tölteni együtt, ami szerintem szuper, hiszen így közvetlenebb kapcsolatokat tudunk fenntartani. Emellett rengeteg mindent tanultam is itt. Amikor ide jöttem, még nem volt elmélyült szakmai tudásom, de azóta több ágon is sikerült elmélyíteni. A hét egy meghatározott napján kívül lehetőségünk van home officeból is dolgozni, de én minden nap bejárok, egyszerűen azért, mert szeretek itt lenni.
Responsive image
Responsive image
Biczók Márton
Szoftverfejlesztő
Négy éve kezdtem el ezzel a csapattal dolgozni, a cég egy korábbi munkatársa volt a konzulensem az egyetemen, így kerültem ide. Azért szeretem nagyon ezt a munkahelyet, mert a hangulat nagyon családias, rengeteg közös programot szervezünk, igazi önszerveződő kis csoport vagyunk. Széleskörű területeken dolgozunk – a dartsos projekttől pénzügyi szoftverekig sokféle dologban kipróbálhatja itt magát az ember. Emellett igazán rugalmas is a munka, bentről és otthonról is dolgozhatunk. Nagyon jó csapatépítőink is vannak – szoktunk bowlingozni vagy airsoftozni, néha bográcsozunk is együtt. A legutóbbi csapatépítőn Szekszárdon voltunk borkóstolón és túráztunk is egyet a gemenci erdőben. Ezek szerintem nagyon fontos dolgok, és igazán sokat adnak a hétköznapokhoz.
Kovács Rita
Szoftvertesztelő
A WebOrbitos csapattal négy éve dolgozom már, ezelőtt egy multinacionális cégnél voltam. Itt leginkább a változatosságot és sokszínűséget kedvelem, valamint azt, hogy tulajdonképpen mindenkivel van kapcsolatom. Egy multi kevésbé emberközpontú, gyakran csak a teljesítmény számít. Itt teljesen más a helyzet – az irodában sokat beszélgetünk, egyszerűen más az egymáshoz való viszony. Dolgozhatunk home officeban is, de én szívesebben járok be, mert nekem ez jót tesz, és szeretek bent lenni a többiekkel.
Responsive image
Responsive image
Gelányi András
Szoftverfejlesztő
A csapattal már öt éve dolgozom együtt, és leginkább a társaság miatt szeretek itt lenni, de természetesen az is sokat számít, hogy folyamatosan izgalmas, éles, kihívásokkal teli projekteken ügyködhetünk. A már meglévőkön kívül több más projekt is kilátásban van, amik szakmailag érdekesek és kihívást jelentenek számomra, ezekben is sok potenciált, fejlődési lehetőséget látok. A jó csapat mellett azért is szeretek itt dolgozni, mert a hétköznapok során is jól érezhetjük magunkat és fejlődhetünk – lehetőségünk van például heti egyszer masszázst kérni, illetve hetente járhatunk angolórákra is.
WebOrbit Informatikai Kft.
Szeged, Magyarország
A missziónk, hogy minden ügyfelünknek a megfelelő eszközöket adhassuk a kezébe a projekje sikeréhez.