Téged is várunk a Szabad Szoftver Konferenciára

5/4/2022
Csapat

Három év után először újra megrendezésre kerül a Szabad Szoftver Konferencia, ami immár tizedik alkalommal nyújt lehetőséget az informatika területén dolgozóknak és hallgatóknak új ismeretek szerzésére, szakmai kapcsolatok építésére. Az egész napos rendezvényre május 13-án, az Agórában kerül sor. A WebOrbit csapata már évek óta bekapcsolódik a szervezés munkálataiba, idén először pedig már szervezőként és kitelepülő cégként is találkozhattok velünk a rendezvényen.

A konferenciára ismét várunk mindenkit, aki szeretné bővíteni ismereteit a szabad szoftverek területén – felhasználóként, programozóként, vagy üzemeltetőként – vagy szívesen venne részt az előadások utáni kerekasztal beszélgetéseken. A rendezvény kiváló lehetőséget nyújt networkingre is, álláskeresők, érdeklődők számára nagyon jó alkalom a kitelepülő cégekkel való kapcsolatfelvételhez. A konferencia támogatói és kitelepülői között tudhatjuk a térség több kiemelkedő vállalatát – így például az EPAM Systems Kft.-t, a P92 Solutions Kft.-t, az FSF.hu Alapítványt, a Pronovix Hungary Kft.-t, a Szegedi Tudományegyetemet és a Computerworld-öt is.

Az angol és magyar nyelvű előadásokat idén először a V4 országaiba is streameljük. Az egész napos rendezvényen több mint 30 előadást hallgathatnak meg az érdeklődők, a teljes programkínálatról ezen a linken tájékozódhattok. „Az informatikában rengeteg szabad szoftvert használunk, ezért nagyon fontos, hogy minél jobban képben legyünk ezekkel a technológiákkal. A konferencia előadóinak már egytől-egyig van tapasztalatuk a legújabb szabad szoftveres technológiákkal kapcsolatban, és nagy előny, hogy az előadások után kérdések felvetésére is lehetőségük adódik a látogatóknak. A rendezvény emellett erős közösségkovácsoló erővel is bír, a WebOrbit számára is igazi csapatépítő eseménynek számít” – mondta el Vörösmarty Bence, cégünk ügyvezetője.

A Szabad Szoftver Konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi linken lehetséges.

Képek az előző konferenciáról

WebOrbit Informatikai Kft.
Szeged, Magyarország
A missziónk, hogy minden ügyfelünknek a megfelelő eszközöket adhassuk a kezébe a projekje sikeréhez.