Legfrissebb blogbejegyzéseink

A Szabad Szoftverek szellemisége: a tudás megosztásának öröme

Már elérhetőek a 2022-es Szabad Szoftver Konferencia videós anyagai a konferencia honlapján, illetve az SFD-Szeged Youtube csatornáján, így bárki, aki lemaradt volna a rendezvényről, online is megtekintheti azokat. A konferencia Szegeden, az Agórában zajlott május 13-án, Havasi Ferenc főszervezésében, valamint a WebOrbit és a Digitális Jólét Nonprofit Kft. társszervezésében.

Teljes bejegyzés elolvasása

Téged is várunk a Szabad Szoftver Konferenciára

Három év után először újra megrendezésre kerül a Szabad Szoftver Konferencia, ami immár tizedik alkalommal nyújt lehetőséget az informatika területén dolgozóknak és hallgatóknak új ismeretek szerzésére, szakmai kapcsolatok építésére. Az egész napos rendezvényre május 13-án, az Agórában kerül sor. A WebOrbit csapata már évek óta bekapcsolódik a szervezés munkálataiba, idén először pedig már szervezőként és kitelepülő cégként is találkozhattok velünk a rendezvényen.

Teljes bejegyzés elolvasása

WebOrbit – Így dolgozunk mi

Szeretnél egy fiatalos csapatban dolgozni kihívásokkal teli munkakörben? Szívesen tanulsz új dolgokat és fektetsz energiát önképzésbe? Ha a válasz igen, nálunk a helyed. Fontosnak tartjuk, hogy leendő munkatársainknak pontos képe legyen a WebOrbit mindennapjairól, ezért megkérdeztük néhány kollégánkat, miért szeretnek nálunk dolgozni. Íme a válaszok!

Teljes bejegyzés elolvasása

Csapatunk története

Történetünk nagyjából 2010-ben kezdődött a Szegedi Tudományegyetem falai között. Ekkor kezdett bele a Szoftverfejlesztés Tanszék egy nagyszabású új tervbe, hogy az informatikus hallgatók éles ipari projekteken is ki tudják próbálni magukat, így az egyetemi órákon kívül piaci projekteken is munkatapasztalatot szerezzenek. A tanszéken a projektek száma hamar növekedésnek indult, így pár év alatt kiépült egy komoly, elismert, több csapatból álló szervezet, ahová számos hazai és nemzetközi vállalat szervezte az induló vagy meglévő projektjeit. A közös munka során kialakultak a technológiai irányok is, így minden csapat azzal tudott foglalkozni, ami hozzá a legközelebb állt.

Teljes bejegyzés elolvasása
WebOrbit Informatikai Kft.
Szeged, Magyarország
A missziónk, hogy minden ügyfelünknek a megfelelő eszközöket adhassuk a kezébe a projekje sikeréhez.